3 Nisan 2012 Salı

Kore Dizileri_-HuysuzPeri Ödül Töreni

    Hikaruivy ' den gelen fikirle bu ödülleri dağıtan arkadaşların yorumlarını okurken büyük keyif aldım.fikirlerine katıldıklarım da oldu,katılmadıklarım da .Hatta Halil Sezai gibi İsyaaağğn ettiklerim de :) Benim beğendiğim bazı dizilere yapılan bazı yorumlar da hoşuma gitmeyenler de olmadı mı oldu.Ee bende bu törende yer almalıyım dedim :) Hikaruivy senin fikirbabası(yada annesi :) ) olduğun bu oluşum da naçizane bende ödüllerimi dağıtmaya başlıyorum :)

EN ŞAŞIRTICI:
 WHAT HAPPENED İN BALİ
İlk başladığımda amma sıkıcı dediğim dizi sonrasında Jo In Sung'ın oyunculuğuyla beni şaşırtmış finaliylede şoka sokmuştu.Kaç gün şokunu yaşadığımı hatırlamıyorum ama izlenesi bir dizi olduğu kesin...

  • 2.Dizi ise Coffee House.
Sonu şaşırtıcı olsada başroldeki 2 hatunada hiç kanım kaynamadı.Hele tercih ettiğine hiiç mi hiç.Ama Kan Ji Hwan harikalar yaratmış dizide.Hele o kahkası ,beni bitiren,diziyi izleten tek sebepti.
EN SIKICI:

Lovers; Ne başrol oyuncularını nede konusunu sevdim.Hele başrolde ki hatunu büyükanne rolüne bile koyabilirlerdi.İndirmemiş olsam asla izlemezdim.Gerçi laf aramızda sardıra sardıra izledim :)
2. sıkıcı dizimiz ise Birth of a Rich Man ;bu dizide indirdiğim için izlemek zorunda kaldığım dizilerden birisi.Gayet hızlı bitti :)(sardırarark izlediğim için )Dizide sadece Lee Si Young çok eğlenceli ve sevimliydi.
 Bu arada One Fine Day'e de laf çakmadan geçemeyeceğim.Berbat bir diziydi Goong Yoo bile kurtaramamış.Aynı The World That They Live In (Worlds Within) dizisini Hyun Bin'in kurtaramaması gibi
 
En Şeker Dizilerimiz:
Eveet diğer arkadaşlarla anlaşamadığımız bölüme geldik :)Bu Kategoride 4 dizi koymam herhalde biraz abartı olacak ama varsın olsun:) 
İlk dizimiz Playful Kiss
Oh Ha Ni karakterinin yapışkan ve gurursuz hallerini saymazsak bence çok şeker ve eğlenceli bir diziydi.Tabi bunda Kim Hyun Joong takıntımın büyük rolü var kabul ediyorum.Ama takıntımı başlatan dizi budur, bunu da belirtmek isterim :)
2. Dizimiz ise Boys Over Flowers

İlk bölümünde gubur gubur saçlarıyla hiç hoşuma gitmesede personal taste ile kalbime giren lee min ho  ile tanışmama neden olan dizidir.Tabi dizi boyunca başrolde ki gamjandi karakterine gıcık olduğum(abartılı çemkirmeleri ve gururu) ve 2.erkek rolünde ki Kim Hyun Joong'umun seçilmesini istediğim dizidir.Bu arada nerdeyse sonuna kadar Ji Hoo ile olur dedim ama yemedi:)
3. Dizimiz ise You're Beautiful

Jang Geun Suk ile tanıştığım ve kendisine bayıldığım ;gayet eğlenceli ve keyifli bulduğum dizilerin başında  geliyor.Hele o JGS'nin dudaklarını büzme ve gözlerini kısarak gülme sahnesinde kalbini tutmayan bizden değildir :) Park Shin Hye'i bu dizide çok ablak ve çirkin bulmama rağmen bu fikrim Tree Of Heaven dizinde değişmiştir...
4.dizimiz ise My Girl Friends is a Gumiho 

İzlerken inanılmaz eğlendim.Lee Seung ki'yi çok beğenmesemde konusuyla insanı hemen kavrayan dizilerden birisi.Hele Shin Min Ah'ın dizideki sevimliliği ve dilimize doladığı nomunomunomu çuahe lafı bu diziyide en şeker diziler arasına sokmakta :)
En Komik Dizi Ödülümüz:
The Greatest Love'a gidiyor.

İndirirken bu kadar eğleneceğimi ve seveceğimi tahmin edemediğim bir diziydi.Kong Hyo Jin'in doğal tatlılığı sayesinde sonradan Pasta dizisinide izledim ve çok keyif aldım.Abartısız oyunculuğu ve sevimli hareketleriyle çok sevilesi bir unni (çok nadirdir unni sevmelerim biline^^)
Gelelim Dok Go Jin'imize dilimize "mind control time", "dingdong", "heartbreak" kelimelerini marş yaptı izlerken^^senaryo ,oyuncu kadrosu çok iyi ee daha ne olsun .gülmek ve eğlenmek isteyenlere tavsiye ederim.
2. komik dizi ödülüm Secret Garden'a
aslında ilk sıramdaydı ama o zaman The Greatest Love'ı izlememiştim daha :)İzlediğim İlk kore dizisiydi.Ve sonrasında olayın dozajını kaçırdım galiba.Ne kadar dizi izlediğimi hatırlamıyorum bile.Bu arada yeni başlayan Rooftop Prince  de bittiği zaman bu kategoriye girecek gibi gözüküyor...
En Acıklı Dizi : Herkes misa diyor ama ben Tree of Heaven dizisinin ilk bölümlerinde salya sümük oldum.sonrası klasik dram ama Lee Wan; o mutsuz ,üzüntülü ,yalnız çocuğu nasıl içimizde hissettirdin ben anlamadım.

 Misa'dan belkide çoook ağlatıyor dedikleri için izlerken çook ağlama beklentisinde olduğum için  hiç ağlamadan sıyırdım :)
En Oppası Bol: Tabiki Boys Over Flowers:) amaaa  SungKyunkwan Scandal'ı belirtmeden geçmek olmaz olamazzz:)

 İlk izlediğim tarihi diziydi ve inanılmaz eğlenceli bulmuştum.Bazı sahnelerde gülmekten ölmüştüm.Konu Korede bayaa moda olan bir konu. Erkek rolüne girmek zorunda kalan kızımızın maceraları.Bu arada onlar bir şekilde başarıyorlarsa da Türklerin böyle bir dizi yapması inanılmaz trajikomik olurdu.Koreli erkek aktörlerin  çoğu zaten kız güzelliğine sahip, arada koreli unniler kaynıyor.Neyse ne demek istediğimi anlayan anladı sonra Türk erkekleri alınır falan mazallah:)
En klasik dizi: We are Dating Now ile So Ji Sub.Bu kadar yakışıklı ve deli hayran kitlesine sahip olupta 1-2 dizisi hariç hep vasat yapımlarda rol alan bir oyuncu yok herhalde...
 En Tatlı Çift:The Greatest Love(Gong Hyo Jin & Cha Seung Won)

Secret Garden (Hyun Bin&Ha Ji Won) 

 

En Tatlı Oppa:
1.Kim Hyun Joong-Playful Kiss (biraz torpil yapmış olabilirim^^ )

2.Lie to Me-Kang Ji Hwan(Adam burnundaki bene kadar karizma^^)

3.Jo In Song- What Happened in Bali
Biri beni durdursun:)


En Tatlı Hatun:
1. My Girl Friends is a Gumiho -Shin Min Ah


2.Lie to Me-Yoon Eun Hye



Bu kadar yeter ...Ciddi anlamda yukardakilerde dahil hiç bir Koreli hatunu sevmiyorum sevemeyeceğimde:) 



En Tatlı 2. Oppa:
1.Yoon Kye Sang-Lie To Me(Türkiye'ye gelip belgesellerde çekmiş bebem.haberimiz olaydı keşke^^)



2.Kim Jae Joong-Protect the Boss
 3.Kim jae Wook-Bad Guy



En Tatlı 2. Hatun:
1.Kim Sa Rang-Secret Garden



2.Oh Yeon Soo-Bad Guy



Bu kadar yeterde artar bence:)
En Güzel Dizi OST'leri:

My Girl , Boys Over Flowers, Misa, Bad Love, Winter Sonata, FullHouse ,Secret Garden


En Güzel Öpüşme Sahnesi:
Bunu kategoriyi ekleme nedenim başroldeki kızların gözlerini şaşkın bir ifade ile deli gibi açmaları oppalarında sanki alınlarında ki ateşe bakıyormuş gibi sahtekarca kızın dudağına dudaklarını dokandırmaları bana çok dokundu:)Ben de bu dalda hakedenleri ayıralım istedim:) Gelelim Top 5'imize:
1.Playful Kiss;yağmur altındaki kiissıı (oh ha ni öpüldükten sonra diyor ve öpüşmenin romantizmin canına okuyor kissıı^^)
2.Lie to Me;Karaoke ve cola sahneleri^^
3.Coffe Prince
4.Flower Boy Ramyun Shop;Jung Il Woo aşmış kendini :)her öpüşme sahnesi hatunun çirkinliğine rağmen iyiydi^^
5.Bad Love:Kwong sang Woo asansör sahnesi(kore dizilerinde ilk defa normal öpüşme gördüğüm dizi diyecektim onu da aşmış bir dizi^^)












ama benim en favori öpüşme sahnelerim bunlar :)    

En Kötü Diziler:
1. Paradise Ranch:Başroldeki oppa (ne kadar oppa denilebilirse   tabi)bana Bülent Ersoyun gençliğinde başrol erkek oyuncu rolünü üstlendiği zamanlardaki halini hatırlattı.Diziye konsantre bile olamadım onun yüzünden.



2.Lovers:Başrolünde ki hatun o kadar iticiydiki dizi çin işkencesi gibi bitmek bilmedi.Gerçi erkek olan da pek farklı değildi ya neyse:)




3.Marry Stayed All Night: Jang Geun Suk bile diziyi kurtaramamış ya ötesi yok.Başroldeki hatunun şaşı gözlerimi yoksa terrier yavrusu gibi sevimsiz saçlarımı dikkatimi dağıttı bilmiyorum ama diziden tek kelime ile nefret ettim...ya bu nidiiir ya nasıl bişeydir bu kız :/ Nasıl kıydılar JGS bebeme ya:)





4.Manny:Erkek dadı rolündeki başrol oyuncumuzun kullandığı hafif morumsu ruj ve BB krem diziye olan tüm konsantrasyonumu bitirdi .Hala son 2 bölümü izlemek üzere bekliyor.İlk defa bir diziyi tamamlamadan bıraktım...
5.Spring Days:Jo In Song'a rağmen bitmeyen ,gitmeyen ve ilerlemeyen (of anlatırken bile içim şişti)bir diziydi...Burda da uyuz bir hatun 2 yakışıklı döndüler durdular peşinde ya:)






Çok Fazla bilinmeyen izlenmesi tavsiye edilen diziler :
1. Secret Agent Miss Oh :Çok keyifli ve aksiyonlu bir dizi.Hele 1.hatunla 2.hatunun başroldeki oppa için birbirlerine girme sahneleri oldukça eğlenceli...
2.The Man Who Cant Married :Ji Jin Hee harika bir performans sergilemiş.O takıntılı ,bencil tavırlarına bayıldım.Dizide ki tek olumsuzluk başrolde ki hatunun estetiklerinin gözümüze gözümüze girecek kadar çok olmasıydı.
3.Fantasy Couple:Goldie Hawn'ın Overboard filminin çakması olsada eğlenceli ve çerezlik bir dizi
 Evet sırada gönlümdeki TOP 10 var:
1.Playful Kiss(başka birşey yazacağıma dair şüpheniz mi vardı :)
2.The Greatest Love
3.Secret Garden
4.You're Beautiful
5.Coffe Prince 
6.Boys Over Flowers
7.Sungkyunkwan Scandal
8.FullHouse
9.My Girlfriend is a Gumiho
10.Pasta

Evet ilk blogum ve ilk yazım da kusurlarım varsa affola .Varsa eksiklerim yardımlarınızı bekliyorum efendim:) Sevgiyle kalın 

 


 
 










  •  


                                                                                                   


16 yorum:

  1. Maaynd kontrol taaaaaaaaym seanslarına bitiyorum ben de :D
    Hele auuuuuuuoom aaaaaoom duguuuun duguuun... sahnesini başa alıp alıp gülerim hala hehe

    Öpücük kategorisinde Bad Love ve Coffee Prince'teki sahnelere kesinlikle katılıyorum :D Diğerlerini izlemedim. Çok doğru noktaya parmak basmışsın tebrikler :D Tarifin komedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyup keyif aldıysan ne mutlu bana.Demek hedefe ulaşmaya başlamışım:)Bence diğerlerinide izle Bad Love ve Coffe prince masum kalıyor yanlarında.Zamanla k-dramalarda cesurlaşmaya başladılar(tabi bazı klişeleşmiş dizi kalıbını saymazsak:)the greatest love neden bilmem beni komedi anlamında tam kavrayan dizilerden.Dok Go Jin başlıbaşına bir kahkaha bombası:)ama son zamanlarda çok güldüğüm yeni bir rakip geldi ona Rooftop Prince (inşallah ilerde çok drama sarıpta bozmaz :)

      Sil
  2. Nihayet blogunu açıp, Kim Hyung Joong'cuğunun dizisini en şeker kategoriye almışsın; tebrikler! :D Paradise Ranch yorumuna katılmadan edemiyorum. Feciydi! :) En tatlı oppa da biraz değil epey torpil yapmışsın, gözümüzden kaçmadı:)

    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. O kadar torpilcikte olsun bebeme ya :)Onun için açıldı bu blog:)Ama adaletli davrandığımı sanıyorum oylamalarda KHJ'm hariç:)) bu arada paradise ranch resmine bakmam tüylerimin dikilmesine yetiyor.neden eklediysem o resmi:))

    YanıtlaSil
  4. Kıyakları aradan çıkarırsak listeni sevdim (: En iyi öpüşme sahneleri, hmm izlemen gereken daha çok dizi var heralde (:

    We are Dating Now dizisi hala birinci bölümünü izlediğim noktada kaldı gitmiyor resmen ahahah :D

    TGL zaten artık bir ekol oldu (: Blogun hayırlı olsun Nice postlara ^^

    YanıtlaSil
  5. we are dating now bırak hep 1. bölümünde kalsın bence:) çok teşekkürler^^KHJ nelere kadirsin:) iyimi oldu kötümü bilemem ama:)

    YanıtlaSil
  6. Kaç gündür aklımda ama bir türlü fırsat bulup yazamadım...
    Öncelikle WHAT HAPPENED İN BALİ benim çok beğendiğim ve çok kısa sürede bitirdiğim bir dizi müzikleri olsun kendisi olsun süperdi...Ayrıca ikinci kadına uyuz oluyordum bak şimdi hatırladım...In Sung ve sırt çantaları hala aklımda:)İlk izlediğimde biryerlerde uzun uzun yazdığımı hatırlıyorum ama nerede kısaca güzeldi....Sonu da cidden fenaydı ....
    Coffee House son iki bölümü izlemediğim gerek duymadığım geresksiz bir diziydi sözde şaşırtmaca yaptılar ama hiç olmadı sevemedim...Gerçi ilk 12 bölüm fena değildi güldüm eğlendim ama sonrası yaramaz ...KJH var diye başladım onun için izledim...Ama sonunu getiremedim aklımda kalan tek şey hala dinlediğim müzikleri cidden süper onca zamandır bıkmadım hala dinliyorum....
    Lovers izlemedim görmedim bilmiyorum vsss
    Birth of a Rich Man büyük heves ve beklentiyle başladım ama yarısına gelmeden terk ettim sevecek bir yan bulamadım başrol oyuncusunu da sevmem zaten vsss...
    One Fine Day izlediğim en berbat dizilerden biridir sırf Gong Yoo var diye başladım daha ilk bölümlerde baydı fakat müdür aşkına devam ettim çok sevimliydi...
    Playful Kiss başlama izleme nedeni tamamen duygusal animesini izledim ve bayıldım o dönem dizisinin çıkacağını öğrenince çok merak ettim hemde çok altyazısı bitmeyen dizi izlemeyen ben ilk defa bu diziyi güncel takip ettim...Benim ilklerimden hahaha güzeldi fena değildi o dönem eğlenerek izlemiştim....
    Boys Over Flowers,You're Beautiful,My Girl Friends is a Gumiho
    Hepsi çok güzeldi zamanında beğenerek izlemiştim....Şuan bu dizilerden aklımda sadece müzikleri kaldıki hala dinlerim :)))
    The Greatest Love,Secret Garden ikiside çok güzeldi ama ben SG tercih Hyun Bin ve yeri bende bambaşkadır...ve tabiki Oska ve bornozları :)
    Misa izlerken ağladım mı bilmiyorum yıllar oluyor.Ama A love to kill izlerken ağladığımı gayet net hatırlıyorum...Rain öyle gerçekçi ağlıyordu dayanmak mümkün değildi....Zaten ikinci Kore dizimdi...

    En Güzel Dizi OST kısmında bende böyle diyorum başkada var ama şuan aklıma gelmiyor...
    My Girl , Boys Over Flowers, Bad Love,,Secret Garden,You're Beautiful,My Girl Friends is a Gumiho,Coffee House ,Prosecutor Princess,The Princess' Man
    Paradise Ranch bence o kadar kötü bir dizi değildi hatta bayılarak izlemiştim...Changmin'in varlığı bile yeter:)Ve ikinci adamımız çok beğenirim hatta dudaklarını LeeDongWook'a benzetiyorum LDW askerde olduğu için onu izler gibi izledim:))))) Tabi bu dizi de beğendiğim şeyler bu kadar değil dizide OST söyleyen has Oppam Yesung'un sesini duymak bile yeter değil 16 ...116 bölüm bile olsa izlerdim eğlenceliydi bence...
    Marry Stayed All Night Sırf JGS hatrına sonuna kadar dayandım o saçlar o kıyafetler o şaşı gözler aman evlerden uzak olsun konusuda pek bayıktı...
    Manny bence hoştu KLH karakterine ve dudaklarına bayıldım rengi önemli değil özellikle bir teyze vardıki offf süperdi...Birde diyen bayan Suprayzzz diyen dlhjkjgşlkşl
    Spring Daysy yarım kalmıştır Jo In Sung bile izlemi sağlayamadı ....
    Ve ek olarak aşağıdaki dizilerde tavsiyemdir....Hepsini beğenerek izlemiştim vss vss....
    "Soul Mate""The Woman Who Still Wants To Marry""I Need Romance""The City Hall" "Baby-faced Beauty""The Princess' Man""The Accidental Couple""Prosecutor Princess""9 End 2 Outs""Dalja's Spring""My Fair Lady""Abbaje Eommahana""A Witch in Love""Biscuit Teacher and Star Candy"
    Neyse fazla uzattım sanırım aklımda çok şey vardı kaç gündür ama dönüp yazamayınca bugün ve bu saate ancak bu kadar kaldı...
    Blogun hayırlı olsun......

    YanıtlaSil
  7. Kaç gündür aklımda ama bir türlü fırsat bulup yazamadım...
    Öncelikle WHAT HAPPENED İN BALİ benim çok beğendiğim ve çok kısa sürede bitirdiğim bir dizi müzikleri olsun kendisi olsun süperdi...Ayrıca ikinci kadına uyuz oluyordum bak şimdi hatırladım...In Sung ve sırt çantaları hala aklımda:)İlk izlediğimde biryerlerde uzun uzun yazdığımı hatırlıyorum ama nerede kısaca güzeldi....Sonu da cidden fenaydı ....
    Coffee House son iki bölümü izlemediğim gerek duymadığım geresksiz bir diziydi sözde şaşırtmaca yaptılar ama hiç olmadı sevemedim...Gerçi ilk 12 bölüm fena değildi güldüm eğlendim ama sonrası yaramaz ...KJH var diye başladım onun için izledim...Ama sonunu getiremedim aklımda kalan tek şey hala dinlediğim müzikleri cidden süper onca zamandır bıkmadım hala dinliyorum....
    Lovers izlemedim görmedim bilmiyorum vsss
    Birth of a Rich Man büyük heves ve beklentiyle başladım ama yarısına gelmeden terk ettim sevecek bir yan bulamadım başrol oyuncusunu da sevmem zaten vsss...
    One Fine Day izlediğim en berbat dizilerden biridir sırf Gong Yoo var diye başladım daha ilk bölümlerde baydı fakat müdür aşkına devam ettim çok sevimliydi...
    Playful Kiss başlama izleme nedeni tamamen duygusal animesini izledim ve bayıldım o dönem dizisinin çıkacağını öğrenince çok merak ettim hemde çok altyazısı bitmeyen dizi izlemeyen ben ilk defa bu diziyi güncel takip ettim...Benim ilklerimden hahaha güzeldi fena değildi o dönem eğlenerek izlemiştim....
    Boys Over Flowers,You're Beautiful,My Girl Friends is a Gumiho
    Hepsi çok güzeldi zamanında beğenerek izlemiştim....Şuan bu dizilerden aklımda sadece müzikleri kaldıki hala dinlerim :)))
    The Greatest Love,Secret Garden ikiside çok güzeldi ama ben SG tercih Hyun Bin ve yeri bende bambaşkadır...ve tabiki Oska ve bornozları :)
    Misa izlerken ağladım mı bilmiyorum yıllar oluyor.Ama A love to kill izlerken ağladığımı gayet net hatırlıyorum...Rain öyle gerçekçi ağlıyordu dayanmak mümkün değildi....Zaten ikinci Kore dizimdi...

    En Güzel Dizi OST kısmında bende böyle diyorum başkada var ama şuan aklıma gelmiyor...
    My Girl , Boys Over Flowers, Bad Love,,Secret Garden,You're Beautiful,My Girl Friends is a Gumiho,Coffee House ,Prosecutor Princess,The Princess' Man
    Paradise Ranch bence o kadar kötü bir dizi değildi hatta bayılarak izlemiştim...Changmin'in varlığı bile yeter:)Ve ikinci adamımız çok beğenirim hatta dudaklarını LeeDongWook'a benzetiyorum LDW askerde olduğu için onu izler gibi izledim:))))) Tabi bu dizi de beğendiğim şeyler bu kadar değil dizide OST söyleyen has Oppam Yesung'un sesini duymak bile yeter değil 16 ...116 bölüm bile olsa izlerdim eğlenceliydi bence...
    Marry Stayed All Night Sırf JGS hatrına sonuna kadar dayandım o saçlar o kıyafetler o şaşı gözler aman evlerden uzak olsun konusuda pek bayıktı...
    Manny bence hoştu KLH karakterine ve dudaklarına bayıldım rengi önemli değil özellikle bir teyze vardıki offf süperdi...Birde diyen bayan Suprayzzz diyen dlhjkjgşlkşl
    Spring Daysy yarım kalmıştır Jo In Sung bile izlemi sağlayamadı ....
    Ve ek olarak aşağıdaki dizilerde tavsiyemdir....Hepsini beğenerek izlemiştim vss vss....
    "Soul Mate""The Woman Who Still Wants To Marry""I Need Romance""The City Hall" "Baby-faced Beauty""The Princess' Man""The Accidental Couple""Prosecutor Princess""9 End 2 Outs""Dalja's Spring""My Fair Lady""Abbaje Eommahana""A Witch in Love""Biscuit Teacher and Star Candy"
    Neyse fazla uzattım sanırım aklımda çok şey vardı kaç gündür ama dönüp yazamayınca bugün ve bu saate ancak bu kadar kaldı...
    Blogun hayırlı olsun......

    YanıtlaSil
  8. öncelikle teşekkürler efem :)changmin konusunda ciddimisin :) bu arada eniştemizin orda şarkı söylediğini bilseydim dokanmazdım diziye:)saydığın dizilerden The City hall,Outs""Dalja's Spring,Abbaje Eommahana,9 End 2 Outs,Biscuit Teacher and Star Candy dışında olanları izledim.aslında vakit bulursam hepsi için yazı yazmak istiyorum :)ama izlemediklerimi listeme aldım.en yakın zaman da izleyeceğim.bu arada Pradis ruanch da dediğin bebeyi (Joo Sang Wook)One Mom and Three Dads da keşfettim.gözümden kaçmadı:) ama changmin gerçekten korkunçtu:)sesini bilemiyorum ona yorum yapamam:)WHAT HAPPENED İN BALİ deki 2. hatun oynadığı her dizide dahada çirkinleşen ve dah da illet roller bulan bir hatun.sırt çanta olayına kore dizilerinde bayılıyorum.playful kiss de de vardı.manny dizisindeki oppacığın rolü harikaydı ama ben beğenemedim ya:)neyse sen kendine diyorsun ama ben senden dah çok uzattım galiba.ama uzun yorumları seviyorum.okurken keyif alıyorum.bana heep uzun yorum yapabilirsin^^

    YanıtlaSil
  9. sayfanı çok beğendim helde playfull kis bazıları sıkıcı ve ileri yorum yazanlar varr birde sıkıcı yazdıkları blogları çok hoşuma giiti

    YanıtlaSil
  10. bende hyun joong'u çok seviyorum araştırırken ismini gördüm ve sayfaya baktım bence çok güzel olmuş bazılarını izlemedim ama onlarıda izlemek için fikrim oldu... teşekürler

    YanıtlaSil
  11. yorumlarını beğendim. http://yorgunlukhissi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. fanlarını ateşe atmak istiyorum diyosun ya hani asıl seni o ateşte yakmak lazım
    bende kim hyun joongun en büyük hayranlarından biriyim sıkıysa gel beni ateşe at

    YanıtlaSil
  13. LM İSTANBUL`,dan 0535-724-97-19 BOY 1.70 TECRÜBELİ VE SİKİCİ BİRİYİM KARŞI PARTNERİMİ ZEVKDEN CİLDIRTAN SINIRSIZ ZEVK YASATACAK PORNO TADINDA GECECEK SEKSDEN ZEVK ALMANIZA YARDIMCI OLACAK BİRİYİM OLGUN DUL BEKAR SEKSE AÇ KALMIŞ BAYANLAR ARAMANIZI TAVSİİYE EDERİM GİZLIİLİK SAYGI SEKS KADAR ÖNEMLİ İSTEDİĞİNİZ SAATDE ARYABİLİRSİNİZ GELEBİLİRİM YERİM MÜSAİT....

    YanıtlaSil
  14. LM İSTANBUL`,dan 0535-724-97-19 BOY 1.70 TECRÜBELİ VE SİKİCİ BİRİYİM KARŞI PARTNERİMİ ZEVKDEN CİLDIRTAN SINIRSIZ ZEVK YASATACAK PORNO TADINDA GECECEK SEKSDEN ZEVK ALMANIZA YARDIMCI OLACAK BİRİYİM OLGUN DUL BEKAR SEKSE AÇ KALMIŞ BAYANLAR ARAMANIZI TAVSİİYE EDERİM GİZLIİLİK SAYGI SEKS KADAR ÖNEMLİ İSTEDİĞİNİZ SAATDE ARYABİLİRSİNİZ GELEBİLİRİM YERİM MÜSAİT....

    YanıtlaSil
  15. Valla bu yazın sayende izlemem dediğim dizileri izlemeye karar verdim. Ayrıca playfull kiss ve secret garden benimde en sevdiklerimdendir. Daha önce hiç duymadığım dizileri burada duydum. İyi ki yazmışsın ve iyi ki bende gelip bloguna bakmışım. O yazan ellerine ve parmaklara sonsuz kere teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil